Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος





Παρουσίαση του προγράμματος:
«Κύπρος –Ελλάδα – Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες»
Στ΄ τάξη



 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του προγράμματος «Κύπρος – Ελλάδα – Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες» που ετοιμάσαμε με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄ τάξης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας την Παρασκευή
17 Φεβρουαρίου 2017  και ώρα 10.00.

Ο διευθυντής
Οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί
                                                                        Οι μαθητές της Στ΄τάξης

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017


Η Γ΄ ΤΑΞΗ 
ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

     Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκαν στις 25 Ιανουαρίου το Λαογραφικό Μουσείο Λάρισας και παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εμπνεόμαστε από την παράδοση και κάνουμε τέχνη». Αφού άκουσαν μια ενδιαφέρουσα εισήγηση για τις συνήθειες και τις παραδόσεις του τόπου μας, έφτιαξαν με διασκεδαστικό τρόπο τα δικά τους ψηφιδωτά από πηλό.




Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ...  ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

      Με αφορμή την ενότητα της Γλώσσας της Α΄ τάξης "Μια παράσταση στην πλατεία", δόθηκε στο σχολείο μας μια παράσταση του θεάτρου σκιών. 
      Οι μικροί μαθητές της  Α΄ τάξης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά μια αληθινή παράσταση, να γνωρίσουν όλες τις φιγούρες του θεάτρου σκιών, να μάθουν την ιστορία του αλλά και να ανακαλύψουν την τεχνική του. Έκαναν και οι ίδιοι τους καραγκιοζοπαίκτες και φυσικά και πάνω απ' όλα διασκέδασαν με την ψυχή τους!







ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

       Με επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος το χριστουγεννιάτικο παζάρι στο σχολείο μας. Σύλλογος γονέων και Σύλλογος διδασκόντων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία των στόχων της εκδήλωσης.